Verksamhetsbesök och städkicka

Ännu en dag passerat, eller ja inte riktigt än men nästan. Sitter nu parkerad framför Kalla fakta och oskuldskontroller, fruktansvärt måste jag säga. Det återkommer jag till senare.

Åter till min dag som till större delen har lagts till att städa och tvätta. Det roliga är att varje gång som jag börjat städa efter mötes eller matpaus så har jag börjat kicka. Så lika mycket som jag städat har jag kickat. Minst sagt irriterande.

Tack och lov fick jag göra en större paus under eftermiddagen. I form av verksamhetsbesök och invigning av Vallentunas arbetscoachning. En fantastisk ny verksamhet inom Vallentuna kommun som hör till socialförvaltningen.

Arbetscoachningen riktar sig till personer med funktionsnedsättningar inom psykiatri och neuropsykiatri  som själva har motivationen och viljan att komma ut i arbetslivet. Målet är att komma ut på arbetsmarknaden med hjälp av coachning, studier och/eller praktik. Vilka hjältar som jobbar där med att hjälpa andra från att vara hemma med olika typer av stöd till att kunna stå på egna ben och försörja sig själva!

 

Verksamhetsbesök

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *