Som ett barn på julafton

IMG_4844

God morgon! Idag kan man tro att det är vilken onsdag som helst men det är det inte! Det är stora lanseringsdagen för maqt.se. En sida för oss som brinner för något mer, att påverka på det ena eller andra sättet. Må jag vara en som föredrar att prata men detta är så otroligt roligt så det gick helt enkelt inte att tacka nej.

Det är lite så jag fungerar som person. Hör en idé eller får en idé och sen så går det helt enkelt inte att bromsa mig själv och jag älskar det!

Sen gäller det att hantera alla bollar som rullar, det är en utmaning i sig. Att lära sig jonglera med så många bollar som möjligt och att inte vara rädd för att byta ut några längst vägen. Ni kommer att märka att ibland kan det vara svårt att hänga med i svängarna men jag kan lova att det är kul!

 

Kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *