Äntligen är snuvan här

Efter att konstant ha haft feber och ont i huvudet i över tre veckor nu så vaknade jag förkyld. Äntligen måste jag säga för då jag förhoppningsvis även blir av med min feber när jag blir frisk. Annars var jag ändå hos läkaren igår och tog en massa blodprover som jag snart lär få svar på.

Tokigt nog så var det inte direkt bästa dagen att bli förkyld på med tanke på att jag skulle göra spirometriundersökning hos Aleris idag. Eftersom att jag inte får ha några förkylningssymptom så är det bara att ringa för att boka om tiden. Spirometrin för att kunna konstatera för försvarsmakten att jag inte har astma.

Nu blir det att bädda ner mig i sängen igen men kommer garanterat att återkomma under dagen. Måste erkänna att det här med att tänka i skrift, vilket jag anser att man gör genom att blogga är lite svårt att komma igång med men snart så.

 

Äntligen sjuk

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *